visuals services_verhuur1 visual-lg

Uw woning in goede handen

Verhuur.

Vertrouw op onze betrouwbare dienstverlening op het gebied van het verhuren van uw woning in Den Haag en omstreken. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale markt, wet en regelgeving zorgen wij voor een zorgeloos verhuurproces. Uw eigendom is in goede handen en wij streven naar tevredenheid van zowel verhuurder als huurder.

Als verhuurder bent u gebaat bij zekerheid van een goede huurder. Bij RICK.DELANGE Real Estate is dat een vanzelfsprekendheid. Om dit kracht bij te zetten is RICK.DELANGE Real Estate sinds 1 december 2023 lid van de kamer verhuur van het SCVM en draagt mede daardoor het Keurmerk 'VerhuurVeilig'. Jaarlijks vindt er een audit plaats op kantoor om te controleren of onze dossiers in orde zijn en daarnaast volgen wij permanente educatie. Dit scheelt u een hoop zorgen en bent u verzekerd van een goede huurder.

content services_verhuur2 content_default

Beheer.

Met onze kennis en kunde op het gebied van beheer kunt u met een gerust hart uw huurwoning toevertrouwen. Wij zorgen voor een vlekkeloos beheer, regulier onderhoud en een goede communicatie met huurders, waardoor u vol vertrouwen kunt genieten van uw investering.

 step-1

1

Stap 1

Laten we kennismaken.

We maken graag een afspraak met u om uw woning te bezichtigen, daarnaast voeren we een grondige evaluatie uit om zodoende de sterke en zwakke punten van de woning vast te stellen.

 step-2

2

Stap 2

Marketingstrategie opstellen.

We ontwikkelen een gepersonaliseerde marketingstrategie voor uw woning. Iedere woning is immers anders. Hierbij houden we rekening met de zogenoemde Unique Selling Points van de woning. We laten sublieme foto’s van uw woning maken voor een optimale presentatie en bieden daarna de woning op een diversiteit aan media kanalen aan, waaronder Funda.

 step-3

3

Stap 3

Bezichtigingen en onderhandelingen.

We plannen bezichtigingen met potentiële huurders en zorgen middels ons enthousiasme voor een positieve eerste indruk van de woning, daarnaast voorzien we de potentiële huurders van relevante informatie.

 step-4

4

Stap 4

Huurders selectie en screening.

We verzamelen de aanvragen van geïnteresseerden en delen de aanvragen met u. Hieruit kunt u een geschikte keuze maken. Door de Wet Goed Verhuurderschap zijn er een aantal eisen waar u aan dient te voldoen wanneer u een huurder kiest. Hier informeren wij u graag over.

 step-5

5

Stap 5

De huurovereenkomst.

Kiezen we voor een tijdelijk contract, een onbepaalde tijdcontract of reist u tijdelijk naar het buitenland? Op basis van voorgaande criteria kiezen we een huurcontract dat bij uw situatie past. We leggen uiteraard alles uit en nemen clausules op die u als verhuurder beschermen.

 step-6

6

Stap 6

Check in en beheer.

Na ondertekening van het huurcontract zorgen we voor een check in met de huurders waarbij we een uitgebreid digitaal inspectierapport maken. Uiteraard wordt de sleutel niet eerder overhandigd voordat de gelden (huur en borg) op de rekening staan. Eventueel kunnen we uw woning ook beheren. Dit bespaart u tijd en geld.

 step-1

1

 step-2

2

 step-3

3

 step-4

4

 step-5

5

 step-6

6

Wilt u meer informatie over de mogelijke verhuur van uw woning?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct contact

Rick de Lange
Rick de Lange

Eigenaar & Taxateur

info@rickdelange.nl
+31 6 40 82 38 40