visuals services_aankoop1 visual-lg

Samen bereik je meer

Aankoop.

Het aankopen van een woning met Rick de Lange als uw aankoopmakelaar is een garantie voor een succesvolle en zorgeloze zoektocht. Met zijn uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en jarenlange ervaring, weet Rick als geen ander hoe hij de perfecte woning voor u kan vinden. Hij neemt de tijd om uw wensen en behoeften te inventariseren en zal gericht op zoek gaan naar woningen die perfect bij uw wensen aansluiten. Rick is een gedreven onderhandelaar en zal namens u de beste prijs en voorwaarden bedingen. Met zijn persoonlijke benadering en toewijding aan klanttevredenheid, zorgt Rick de Lange ervoor dat u vol vertrouwen uw droomwoning kunt aankopen.

Rick is sinds 2011 werkzaam in de makelaardij en heeft sindsdien meer dan 1000 woningen verkocht, verhuurd en aangekocht voor zijn cliënten.

content services_aankoop2 content_default

Een woning waar u zich de komende jaren thuis zult voelen.

Door woningen te bezichtigen, de buurten en woningprijzen te analyseren, door samen alle relevante documentatie door te lopen, u bij te staan tijdens de bouwkundige keuring en taxatie en het gezamelijk doorlopen van het voorlopige koopcontract bent u verzekerd van de beste koop onder de beste omstandigheden.

 step-1

1

Stap 1

Laten we kennismaken.

We maken graag een afspraak op een voor u handige locatie waar we onder het genot van een kop koffie of thee uw wensen doornemen en inventariseren.

 step-2

2

Stap 2

Zoekopdracht.

Door de verzamelde informatie uit het kennismakingsgesprek, kunnen we actief gaan zoeken naar geschikte koopwoningen. Wij maken namens u de afspraak en gaan uiteraard mee naar de afspraak.

 step-3

3

Stap 3

Bezichtigingen.

Tijdens de gezamenlijke bezichtigingen bekijken wij de woning vanuit een objectief oogpunt. Zo letten wij op belangrijke details en mogelijke (bouwkundige) gebreken. We voeren aanvullend onderzoek uit naar bijvoorbeeld de staat van de VVE en de buurt.

 step-4

4

Stap 4

Onderhandelingen en koopovereenkomst.

Wij adviseren u bij het opstellen van een bod. Denk hierbij aan uw ontbindende voorwaarden (financiering en bouwkundig) en wij onderhandelen met de vertegenwoordiger van de verkoper. Ook zorgen wij voor een heldere uitleg van de koopovereenkomst.

 step-5

5

Stap 5

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning!

We begeleiden u naar de laatste inspectie van de woning en naar de notaris van uw keuze. Daarna kan de champagne open, u heeft uw droomwoning gekocht!

 step-1

1

 step-2

2

 step-3

3

 step-4

4

 step-5

5

cta services_aankoop4 cta

Samen staan we sterker.

Ons team staat voor u klaar om u te assisteren bij de zoektoch naar een geschikte koop- of huurwoning. Wij nemen al het werk uit handen en werken op het 'no cure - no pay' principe. 

Zoekopdracht