visuals about_us1 visual-lg

Over ons

Rick de Lange is een gedreven professional met een schat aan ervaring in de woningmakelaardij. Met vele succesvolle verkopen, aankopen en verhuringen op zijn naam, beschikt hij over diepgaande kennis van verschillende vastgoedsegmenten en lokale markttrends. Hij gaat voor zijn clienten tot het uiterste. Rick is sinds 2011 werkzaam in de makelaardij en is daarnaast ruim een jaar lang succesvol makelaar geweest op de prestigieuze Cap d'Antibes in Zuid-Frankrijk.

Rick is erg sportief en probeert ook op persoonlijk vlak constant het beste uit zichzelf te halen. Zo liep hij in april 2023 de halve marathon van Madrid, heeft hij in september 2023 de 28km trail van Nijmegen gelopen en op 5 november 2023 de Marathon van Istanbul.

Kortom, een doorzetter die zich door niemand laat verslaan. Daarnaast beoefent hij Crossfit en Strongfit.

Betrouwbaar
Jarenlange ervaring
klantgericht
pro actief

content-center about_us3

Maar dat is nog niet alles.

Daniëlle Gründmann

Daniëlle is onze onmisbare kracht achter de schermen en ondersteunt ons op elk mogelijk vlak. Denk hierbij aan administratieve werkzaamheden als het maken van huur- en koopcontracten, maar ook het schrijven van teksten en onderhouden van social media.

Leuk om te weten is dat zij elke vierkante centimeter van haar appartement in Scheveningen onder handen heeft genomen tijdens een intensieve renovatie. Mede hierdoor is haar liefde voor vastgoed gegroeid. Als ze niet achter haar laptop zit, dan spot je haar wellicht op haar surfboard in Scheveningen of is ze druk met haar business in duurzame kattenproducten. Een
creatieve duizendpoot..

content-center about_us6

Brutus (officemanager)

De meest loyale werknemer van RICK.DELANGE Real Estate. Brutus heeft maar 1 taak: waken over uw belangen. Tijdens zijn (vele) pauze(s) speelt hij graag met de bal of gaat hij een lange wandeling maken.

Laten we afspreken.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct contact

Rick de Lange
Rick de Lange

Eigenaar & Taxateur

info@rickdelange.nl
+31 6 40 82 38 40