visuals services_verkoop1 visual-lg

het beste resultaat

Verkoop.

Het verkopen van uw woning is een beslissing die u niet dagelijks neemt. Ons ervaren makelaarsteam staat klaar om u tijdens dit proces volledig te begeleiden en te ontzorgen. Met diepgaande kennis van de lokale woningmarkt, jarenlange ervaring en een bewezen track record streven wij ernaar om uw woning zo succesvol mogelijk te verkopen.

Onze aanpak begint met een grondige waardebepaling van uw woning, waarbij we alle relevante factoren meenemen om een goede verkoopprijs vast te stellen. Vervolgens zetten we ons in voor een uitgebreide en doelgerichte marketingcampagne, waarbij uw woning de aandacht krijgt die het verdient.

Tijdens het verkoopproces staan we u bij met professioneel advies en begeleiden we u bij het onderhandelen met potentiële kopers. Ons doel is om de beste verkoopprijs voor uw woning te realiseren, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor een vlotte en zorgeloze verkoop.

content services_verkoop2 content_default

De perfecte presentatie.

De presentatie van uw woning is essentieel voor een succesvolle verkoop. Foto's creëren een eerste indruk die potentiële kopers aanspreekt. Voor de verkoop van uw woning werken wij alleen met de beste partijen samen die gebruik maken van HDR fotografie en Artificial Intellegence om de foto's van uw woning zo mooi, maar tegelijkertijd realistisch mogelijk over te laten komen. Hierdoor kunnen we ook de unieke kenmerken van uw woning vastleggen, waardoor uw woning opvalt in een competitieve markt en de verkoopkansen sterk worden vergroot.

 step-1

1

Stap 1

Laten we kennismaken.

We maken graag een afspraak met u om uw woning te bezichtigen, daarnaast voeren we een grondige evaluatie uit om zodoende de sterke en zwakke punten van de woning vast te stellen.

 step-2

2

Stap 2

Marketingstrategie opstellen.

We ontwikkelen een gepersonaliseerde marketingstrategie voor uw woning. Iedere woning is immers anders. Hierbij houden we rekening met de zogenoemde Unique Selling Points van de woning. We laten sublieme foto’s van uw woning maken voor een optimale presentatie en bieden daarna de woning op een diversiteit aan media kanalen aan, waaronder Funda.

 step-3

3

Stap 3

Bezichtigingen en onderhandelingen.

We plannen bezichtigingen met potentiële kopers en zorgen middels ons enthousiasme voor een positieve eerste indruk van de woning, daarnaast voorzien we de potentiële kopers van relevante informatie. We onderhandelen tussen u en potentiële koper om de beste prijs en voorwaarden voor u te creëren.

 step-4

4

Stap 4

Gefeliciteerd! Verkocht.

Na het opstellen van het voorlopige koopcontract, nemen we deze grondig met u door en zorgen we dat deze door beide partijen ondertekend wordt. Indien er een bouwkundige keuring vanuit koper en/of taxatie wordt georganiseerd zijn wij aanwezig om dit in goede banen te leiden.

 step-5

5

Stap 5

Notaris en nazorg.

Na alle formaliteiten zorgen wij dat alle relevante documentatie bij de notaris van keuze terechtkomt. Alle deadlines uit het voorlopige koopcontract houden wij nauwlettend in de gaten. Voor de notaris afspraak waar de eigendomsoverdracht plaatsvindt, lopen we nog eenmaal door de woning voor het opnemen van de meterstanden. Na deze inspectie begeleiden we u naar de notaris en staan we voor u klaar als er nog vragen zijn.

 step-1

1

 step-2

2

 step-3

3

 step-4

4

 step-5

5

Wilt u meer informatie over de mogelijke verkoop van uw woning?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct contact

Rick de Lange
Rick de Lange

Eigenaar & Taxateur

info@rickdelange.nl
+31 6 40 82 38 40