visuals services_waardebepaling1 visual-lg

weten wat je waard bent

Taxaties.

Het taxeren van een woning is een cruciale stap tijdens het kopen, verkopen of financieren van een woning. Een professionele NWWI woningtaxatie biedt inzicht in de werkelijke waarde van uw (toekomstige) woning. Een gecertificeerde taxateur gebruikt expertise en kennis van de lokale vastgoedmarkt om objectief en nauwkeurig de waarde van de woning te bepalen.

Bij een taxatie worden verschillende factoren in overweging genomen, zoals de locatie, grootte, staat van onderhoud en vergelijkbare verkopen in de omgeving. Deze grondige analyse resulteert in een officieel taxatierapport, dat via het NWWI erkend wordt.

Voor kopers biedt een woningtaxatie zekerheid over de juistheid van de vraagprijs en kan het helpen bij het verkrijgen van een financiering. 

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij uw woningwaarde geheel vrijblijvend bepalen of u in contact brengen met een NWWI gecertificeerd taxateur, indien gewenst.

 

content services_waardebepaling2 content_default

Bouwkundige keuring.

Een bouwkundige vastgoedkeuring is een grondige inspectie van een woning, uitgevoerd door een bouwkundig expert. Tijdens de keuring worden bouwkundige gebreken, zoals scheuren, vochtproblemen en constructieve tekortkomingen, geïdentificeerd en gerapporteerd. Dit waardevolle rapport biedt kopers inzicht in de staat van het pand en eventuele toekomstige kosten voor reparaties. Voor verkopers helpt het bij het onderbouwen van de vraagprijs en vergroot het de aantrekkelijkheid van het vastgoed op de markt. Een bouwkundige keuring biedt gemoedsrust en helpt weloverwogen beslissingen te nemen bij de aan- of verkoop van een woning. 

cta services_waardebepaling4 cta

Samen staan we sterker.

Ons team staat voor u klaar om u te assisteren bij de zoektoch naar een geschikte koop- of huurwoning. Wij nemen al het werk uit handen en werken op het 'no cure - no pay' principe. 

Zoekopdracht

Neem contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u dezelfde dag nog terug.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct contact

Rick de Lange
Rick de Lange

Eigenaar & Taxateur

info@rickdelange.nl
+31 6 40 82 38 40